Nota de contabilitate

Definitie Nota de contabilitate

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-6-2A si Cod 14-6-2/aA) Format X6 si A4, tiparite pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca document justificativ de inregistrare in contabilitatea sintetica si analitica, de regula pentru operatiile care nu au la baza documente justificative (stornari, virari etc.). Se intocmeste, intr-un exemplar, de compartimentul financiar-contabil. Circula: - la persoana autorizata sa verifice si sa semneze documentul - la persoana care conduce Registrul - jurnal pentru inregistrare - la persoana care asigura contabilitatea sintetica si analitica in cadrul compartimentului financiar-contabil. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/12 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nota de contabilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nota de contabilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nota de contabilitate. Definitiile termenilor despre Nota de contabilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nota de contabilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nota de contabilitate.