Nota de debit

Definitie Nota de debit

Avizare transmisa debitorului de catre creditor, privind inscrierea in debitul contului acestuia a unei sume ce i se cuvine.Partea careia ii este adresata nota de debit trebuie ca, in cazul cand nu are obiectiuni, sa o confirme printr-o nota de credit sau sa o acopere sub o alta forma.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nota de debit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nota de debit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nota de debit. Definitiile termenilor despre Nota de debit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nota de debit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nota de debit.