ANNALESKO VA PRIMI DISCUL DE AUR

BUCURESTI - 23 martie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Anna Lesko va primi asta seara in emisiunea TeoShow Discul de Aur pentru vanzarea a peste 35.000 unitati din albumul "INSEPARABILI" produs de Nova Music.

ANNALESKO VA PRIMI DISCUL DE AUR

Anna Lesko primeste Discul de Aur

Asta seara la TeoShow (ProTV) Anna Lesko va primi din partea Nova Music Discul de Aur pentru vanzarea in peste 35.000 de unitati a albumului "INSEPARABILI". Lansat la sfarsitul lunii octombrie, albumul "INSEPARABILI" a beneficiat de o campanie unica in Romania.
Anna a inceput o colaborare cu Directia 5 si a participat la turneul pe care acestia l-au organizat in intreaga tara. Foarte curand Anna va veni cu noutati cu privire la noul album pe care artista il definitiveaza in acesta perioada in studio.

In emisiunea TeoShow Anna va interpreta in premiera una dintre compozitiile noi si va fi acompaniata de noua ei trupa.

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania BMG Entertainment (Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Adina Gheorghe
Project executive