Mungavi- un nou concept de costum barbatesc disponibil numai pe comanda.

BUCURESTI - 26 aprilie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Un barbat vrea sa se simta confortabil din toate punctele de vedere ale vietii sale.Nevoi ca practic,confortabil,elegant creeaza o balanta intre barbat , hainele sale si personalitatea lui.

Comportamentul masculin s-a schimbat iar garderoba barbatului a evoluat si ea, exprimand in aceste timpuri moderne gustul si personalitatea indivizilor.Cum moda are capriciile ei, tendintele nu se potrivesc intotdeauna fizicului barbatilor. Mungavi propune, dincolo de realizarea costumelor “ pe comanda”, implicarea clientilor in alegerea materialelor si accesoriilor si ofera libertatea de a stabili toate detaliile.Mungavi ofera si consiliere vestimentara, ajutandu-va sa deveniti propriul creator al costumului pe care il doriti, obtinand acordul ideal intre linia ce-i convine fiecaruia, un stil modern si confortul absolut.

De la tesatura, confectionarea manuala,rigurozitatea finisarilor pana la arta mai este doar un pas.Costumul Mungavi va fi in deplina armonie cu cel care il va purta. Ideile , visele sunt transformate in alegeri de tesaturi si culori,forme si accesorii, detalii si finisaje. Mungavi respecta pe deplin mediul inconjurator ,combina traditia cu tehnica de confectionare moderna si constant cauta cele mai bune solutii pentru a oferi un costum pe masura de cea mai inalta caliatate , oferind in acelasi timp un excelent raport calitate-pret.

Despre Novanim Mode

Mungavi-costume barbatesti la domiciliul , biroul dumneavosatra sau la showroom-ul nostru care va sta la dispozitie in fiecare zi la orice ora doriti.

Showroom Mungavi
0212309925 interior 113;
0740471120;0752148256.
bucharest@mungavi.com