novashop    

Comunicate de presa si evenimente pe tema novashop

 • novashop. NovaShop.ro ofera 10 invitatii la concertul Guns N’ Roses

  novashop

  Bucuresti - 2 September 2010

  Comunicat de Internova Consulting Grup

  novashop.ro are placerea de a anunta ca ofera fanilor sai de pe Facebook 10 invitatii la concertul Guns N’ Roses, in urma unui parteneriat semnat cu D&D East Entertainment, organizatorul concertului. Renumita trupa americana isi va incanta fanii d ...     comunicatul de presa

 • novashop

  Bucuresti - 8 February 2011

  Comunicat de ELKA-OKTAL GROUP

  ... novashop.ro, putand fi vazut si testat la sediul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: laptop , notebook , oktal , novashop

  Vezi toate comunicatele de presa despre novashop

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul novashop.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la novashop. Informatiile despre novashop cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul novashop, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la novashop, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.