Novatiune prin schimbare de debitor

Definitie Novatiune prin schimbare de debitor

Novatiunea prin schimbare de debitor are loc atunci cand o terta persoana se angajeaza fata de creditor sa plateasca datoria (cu sau fara consimtamantul debitorului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Novatiune prin schimbare de debitor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Novatiune prin schimbare de debitor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Novatiune prin schimbare de debitor. Definitiile termenilor despre Novatiune prin schimbare de debitor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Novatiune prin schimbare de debitor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Novatiune prin schimbare de debitor.