Novatiune subiectiva

Definitie Novatiune subiectiva

Novatiune care se realizeaza prin schimbarea creditorului sau debitorului obligatiei initiale. Nu se confunda cu cesiunea de creanta si cu subrogatia in drepturile creditorului prin plata creantei. Daca in cazul novatiunii, obligatia veche se transforma intr-o alta obligatie, noua, in cazul cesiunii de creanta si a subrogatiei personale, obligatia existenta ramane aceeasi si se transmite cu toate garantiile si accesoriile sale la creditorul subsecvent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Novatiune subiectiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Novatiune subiectiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Novatiune subiectiva. Definitiile termenilor despre Novatiune subiectiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Novatiune subiectiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Novatiune subiectiva.