Poze Nu zgomot

 • Unitate Acustica HOWATHERM®”

  Poza: Prima utilizare a spumei Basotect® pentru anularea zgomotului produs de aparatele de climatizare

 • Romantic FM - 21 ani de “muzica nu zgomot”!

  Poza: Romantic FM - 21 ani de “muzica nu zgomot”!

 • Gecile moto cu airbag - utile sau nu?

  Poza: Gecile moto cu airbag - utile sau nu?

 • Kruk

  Poza: Ce faci atunci cand nu-ti mai poti achita ratele unui credit

 • Serban tiganas Presedinte OAR

  Poza: Șerban Țigănaș, președintele Ordinului Arhitecților din România: "Nu ne putem permite să avem construcții publice de proastă calitate"

 • Brüel & Kjær si Enviro Consult primesc Certificatul de Autorizare din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru furnizarea solutiilor de management a zgomotului ambiental

  Poza: Brüel & Kjær si Enviro Consult primesc Certificatul de Autorizare din partea Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru furnizarea solutiilor de management a zgomotului ambiental

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul nu zgomot.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la nu zgomot. Pozele pe tema nu zgomot cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nu zgomot, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la nu zgomot, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la nu zgomot.