Nulitate absoluta

Definitie Nulitate absoluta

Forma de ineficacitate, care intervine in cazul incalcarii, la incheierea actului juridic civil, a unei dispozitii legale care ocroteste un interes general, de ordine publica.Pentru desemnarea nulitatii absolute, in legislatia civila si in doctrina terminologic se apeleaza la expresii ca nul de drept, nul de plin drept, va fi nul sau pur si simplu nul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nulitate absoluta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nulitate absoluta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nulitate absoluta. Definitiile termenilor despre Nulitate absoluta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nulitate absoluta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nulitate absoluta.