Nulitate relativa

Definitie Nulitate relativa

Sinonim - nulitate de protectieForma de ineficacitate, care sanctioneaza nerespectarea, la incheierea actului juridic civil, a unei norme care ocroteste un interes particvular (individual, personal).Pentru desemnarea nulitatii relative, se folosesc, sub spect terminologic, expresiile actul este anulabil, actul poate fi anulat, anulabilitatea actului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nulitate relativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nulitate relativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nulitate relativa. Definitiile termenilor despre Nulitate relativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nulitate relativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nulitate relativa.