Nulitate totala

Definitie Nulitate totala

Sinonim - nulitate integralaIn cazul acestei nulitati, intinderea efectului distructiv al sanctiunii este totala, adica ea desfiinteaza actul juridic civil in intregime, lipsindu-l de totalitatea efectelor sale.In sistemul de drept romanesc reprezinta exceptia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nulitate totala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nulitate totala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nulitate totala. Definitiile termenilor despre Nulitate totala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nulitate totala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nulitate totala.