Nulitate virtuala

Definitie Nulitate virtuala

Sinonime - nulitate implicita, nulitate tacitaAcea nulitate care rezulta indirect, dar neindoielnic din textul legal, fie din modul de redactare a textului, fie din finalitatea sa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nulitate virtuala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nulitate virtuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nulitate virtuala. Definitiile termenilor despre Nulitate virtuala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nulitate virtuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nulitate virtuala.