Numar de fabricatie

Definitie Numar de fabricatie

Exprimare cifrica a ordinii de executie in timp a produselor industriale identice. Numarul de fabricatie insoteste produsul, fiind inscris pe eticheta acestuia. Numerotarea incepe cu prototipul, continua cu seria zero si apoi cu fabricatia curenta.Numarul de fabricatie serveste la identificarea produsului si a perioadei de fabricatie, la verificarea livrarilor acestuia la beneficiari, la verificarea reclamatiilor clientilor, la stabilirea numarului de produse identice fabricate etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Numar de fabricatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Numar de fabricatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Numar de fabricatie. Definitiile termenilor despre Numar de fabricatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Numar de fabricatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Numar de fabricatie.