Nume generic

Definitie Nume generic

Numele unei clase sau categorii de produse (spre exemplu, cosmetice, lactate, computere), uneori, numele unei marci intens popularizate (Xerox, Adidas, Puma, Jeep, Tetra Pack, Yellow Pages, Nescafe, BiC, Walkman, Frigidaire, Teflon, PET, Nivea, Dero), care ajung sa se confunde cu produsul sau cu activitatea in sine. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nume generic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nume generic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nume generic. Definitiile termenilor despre Nume generic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nume generic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nume generic.