+13.000 de transportatori și comercianți au ales bursa de transport Eulogis în ultimul an

Vaslui - 2 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Eficientizarea activităților de transport, scăderea costurilor și eliminarea kilometrilor „morți” au fost și sunt în continuarea motivația principală pentru care companiile care activează în domeniul logisticii sau au legături strânse cu acesta, au ales să apeleze la o bursă de transport mărfuri.

Bursa transportatorilor Eulogis s-a lansat pe piața acum un an cu scopul de a veni în ajutorul companiilor care sesisează un deficit pe partea de logistică și a le oferi o platformă sigură și ușor de utilizat, prin intermediul căreia aceștia să lucreze la eficientizarea transportului de mărfuri.

În tot acest timp, atât transportatori, cât și comercianți și producători din peste 30 de țări europene s-au înscris pe bursa de transport gratuită Eulogis.

În funcție de disponibilitatea acestora, transportatorii postează curse pe bursă, asociind toate detaliile legate de perioada de timp în care pot prelua marfă de transportat, rutele pe care pot activa și prețul pentru care își doresc să lucreze. În același timp, comercianți și producători din toată Europa postează oferte cu marfa pe care au nevoie să o livreze de la furnizori la depozite proprii, de la o sucursală la alta, de la un depozit la un client și oricare alte posibilități. Mărfuri și camioane disponibile sunt publicate pe bursă zilnic, astfel încât platforma reprezintă o imagine de actualitate și relevantă pentru cei din domeniu a pieței transporturilor de încărcături.

Sistemul Eulogis este creat în așa fel încât utilizatorul să depună un efort minim. Atâta timp cât acesta este activ pe bursa de transport și publică ofertele sale proprii, echipa din spate se ocupă de restul detaliilor. Astfel, în ultimul an, sistemul de notificări a funcționat non-stop, anunțând mereu, fără eșec, toți utilizatorii atunci când au fost postate oferte similare cu cele proprii și atunci când potențiali parteneri au fost interesați de ceea ce au de oferit și au fost contactați prin Chat.

Chat-ul intern s-a dovedit a fi o metodă foarte eficientă de a stabili parteneriate pentru efectuarea transporturilor. Reprezentanții companiilor înscrise pe bursă pot prospecta foarte ușor piața și pot cere detalii de la oricine doresc, urmând ca fiecare să răspundă în funcție de disponibilitate.

Astfel de avantaje și opțiuni sunt ceea ce determină tot mai mulți transportatori și ofertanți de marfă să aleagă bursa de transport Eulogis.

Bursa de transport mărfuri Eulogis este în continuă creștere, propunându-și în același timp să evolueze constant în următorii ani și să ajungă să fie un partener de încredere al cât mai multor transportatori, comercianți și producători, fie că aceștia sunt interesați de o bursă de transport intern, fie internațional (la nivel European).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nvm-new-vision-srl/13-000-de-transportatori-si-comercianti-au-ales-bursa-de-transport-eulogis-in-ultimul-an