Beach Volley Champions powered by Dolce Sport: primul campionat naţional de volei pe plajă care încinge Litoralul

Mamaia - 22 iulie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport

Beach Volley Champions powered by Dolce Sport, cel mai incendiar turneu de volei pe plajă organizat vreodata in Romania se va desfasura în perioada 31 iulie - 2 august pe plaja LUV din Mamaia.

Posterul turneului

Turneul, organizat de Momentos, are ca partener principal televiziunea Dolce Sport, care susţine evenimentul şi va transmite live meciurile din faza finală a competiţiei. Cosmote România, Romtelecom, City Point şi Grand Papa, împreună cu Libertatea, ProSport si Radio ZU vor pune umărul pentru realizarea unui spectacol de înalt nivel.

Pe lângă supervolei, organizatorii au pregătit pentru public  un spectacol total oferit de Mihai Morar şi Skizzo Skillz, iar gazdele turneului vor fi Tania Budi şi Ionut Budi. La competiţie s-au înscris cele mai puternice 16 echipe de seniori din România, din care vor face parte şi componenţii loturilor naţionale de seniori, atât în sală, cât şi la beachvolley .

Evenimentul va conţine competiţii de volei între echipe româneşti de seniori, masculine şi feminine, dar şi scurte momente artistice susţinute de Mihai Morar. Pentru spectatori, echipa Momentos a pregătit reprize de volei cu vedete şi un mega-party în seara de 27 iulie în Club Luv, unde Tania Budi va fi gazda evenimentului. Echipa Dolce Sport/Cosmote/Romtelecom/ a pregătit pentru public zeci de premii promoţionale şi pentru  câştigătorii turneului de seniori doua supertelefoane. Echipei Dolce Sport/Cosmote/Romtelecom/ i se alătură şi complexul rezidenţial City Point, aflat în zona Aviaţiei din Bucuresti, care vine în completarea premiilor pentru jucători cu o sumă în valoare de 2.000 euro.

Partenerii media ai turneului, Dolce Sport, Radio ZU, Libertatea, ProSport, RTV şi toti colegii din presa sunt aşteptaţi pe 26 iulie, pe plaja LUV din Mamaia, pentru Cupa Presei Dolce Sport, unde pot câştiga premii în valoare de 1.000 euro.

Meciurile vor fi transmise live pe postul de televiziune Dolce Sport şi de partenerii oficiali ProSport şi Libertatea care vor transmite LIVE TEXT pe toată durata turneului.

Marea finală se va disputa pe 2 august, iar evenimentul se va încheia cu un concert "binidităt" marca Skizzo Skillz. La finele recitalului, spectatorii împreună cu participanţii vor fi invitaţi la terasa LUV Beach pentru a sărbători un turneu nemaiîntâlnit în România.

Duminică, 3 august, se va continua nebunia alături de partenerul oficial Libertatea, care va da startul unei competiţii de amatori unde toată lumea este aşteptată în număr cât mai mare pentru a câştiga premiile puse în joc.

Pe toată durata turneelor, Grand Papa va asigura pauzele de ronţăială cu biscuiţi frăgeziţi cu vin.

Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, este prezenta pe piata din 2010 si si-a obisnuit clientii cu un continut de calitate si exclusiv, transmis si pe canalele Dolce Sport 2 (cu emisie permanenta), 3 si 4 (cu emisie temporara). Dolce Sport este prezent si online, pe www.dolcesport.ro si pe www.facebook.com/dolcesport.

Cristian Brînză - 0747 133 463

Email: cristi@momentos.ro

www.momentos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nyx-cross-gtafix/beach-volley-champions-powered-by-dolce-sport-primul-campionat-national-de-volei-pe-plaja-care-incinge-litoralul