oagmamr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema oagmamr

 • oagmamr. Recompensarea persoanelor certificate in cadrul proiectului

  oagmamr

  Bucuresti - 28 September 2015

  Comunicat de ORDINUL ASISTENTILOR MEDICALI GENERALISTI, MOASELOR SI ASISTENTILOR MEDICALI DIN ROMANIA

  Proiectul “Acces la formare profesionala continua pentru angajatii din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de catre OAMGMAMR in parteneriat cu CEPECOM SRL se regaseste la finalul lunii numarul saptesprezece. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: oagmamr

  Vezi toate comunicatele de presa despre oagmamr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul oagmamr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la oagmamr. Informatiile despre oagmamr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul oagmamr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la oagmamr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.