Certificari in meseria “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”

BUCURESTI - 14 iulie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Farmaceutic

Proiectul “Acces la formare profesională continuă pentru angajații din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de către OAMGMAMR în parteneriat cu CEPECOM SRL se regăseste la inceputul celei de-a cincisprezecea luni de implementare.

Certificari in meseria “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”

In cadrul acestei luni, in data de 11.07.2015 s-a desfasurat la Bucuresti examenul de finalizare pentru grupa de cursanti privind calificarea “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”.

Un numar de 24 de persoane a obtinut certificarea in aceasta meserie, certificare ce le va permite sa profeseze atat in tara noastra in cadrul unor unitati de stat sau private, cat si in strainatate.In perioada urmatoare se va face documentatia pentru acordarea subventiilor, suma maxima fiind de 2880 RON, aceasta fiind direct proportionala cu numarul de prezente avut.

Absolventii au declarat ca se simt mandri de faptul ca au reusit sa finalizeze cu brio cursul, declarand ca pe parcursul celor 8 luni de studio au reusit sa deprinda tainele acestei meserii sperand sa profeseze cat mai mult si sa ajute persoanele cu probleme de sanatate.

Celelalte 9 cursuri aflate in desfasurare privind calificarile de “Baby-sitter” si “Ingrijitoare batrani la domiciliu” se desfasoara conform graficelor stabilite, cursantii participand cu mult entuziasm atat la activitatile teoretice, cat si cele practice.

Pentru mai multe informații referitoare la modalitatea de înscriere în cadrul proiectului cât și condițiile de eligibilitate puteți accesa site-ul www.oamr.ro  secțiunea Proiecte FSE, cât și la adresa de e-mail oammromania@gmail.com

Proiectul este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în oameni !

Dragos Stan

Expert promovare proiect

www.oamr.ro

oammromania@gmail.com

Despre OAMGMAMR

OAMGMAMR este principal institutie din Romania ce reglementeaza activitatea asistentilor medicali si a moaselor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oamgmamr/certificari-in-meseria-ingrijitoare-bolnavi-la-domiciliu