Objective and Task Method of Budgeting

Definitie Objective and Task Method of Budgeting

Metoda de stabilire a bugetului in care suma care trebuie cheltuita pe promovarea vanzarilor, pe advertising, pe vanzarea personala etc, este determinata de rezultatul dezirabil al activitatii si de natura activitatilor care trebuie intreprinse pentru atingerea obiectivelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Objective and Task Method of Budgeting? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Objective and Task Method of Budgeting.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Objective and Task Method of Budgeting. Definitiile termenilor despre Objective and Task Method of Budgeting cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Objective and Task Method of Budgeting, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Objective and Task Method of Budgeting.