Obligatie alternativa

Definitie Obligatie alternativa

Acea obligatie care are ca obiect, inca de la nasterea ei, doua sau mai multe prestatii, din care debitorul este tinut sa execute numai una, la libera sa alegere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie alternativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie alternativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie alternativa. Definitiile termenilor despre Obligatie alternativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie alternativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie alternativa.