Obligatie civila

Definitie Obligatie civila

Sinonim - obligatie perfectaAcea obligatie a carei executare este garantata prin mijloace juridice ofensive pe care creditorul le poate utiliza cu concursul fortei de constrangere a statului in scopul realizarii dreptului sau de creanta, atunci cand debitorul nu executa voluntar prestatia datorata. Principalul mijloc juridic ofensiv este dreptul la actiune in justitie. Marea majoritate a obligatiilor intra in aceasta categorie. De aceea ele se mai numesc obligatii inzestrate cu actiune in justitie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie civila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie civila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie civila. Definitiile termenilor despre Obligatie civila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie civila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie civila.