Obligatie comerciala

Definitie Obligatie comerciala

Totalitatea raporturilor juridice pe care le are o societate si in care isi creeaza indatoriri. In principiu, orice raport juridic creeaza obligatii pentru ambele parti semnatare: una, de a livra marfa, cealalta de a achita contravaloarea marfii primite ori pe care urmeaza sa o primeasca. Vezi art.35-59 din Codul Comercial.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie comerciala. Definitiile termenilor despre Obligatie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie comerciala.