Obligatie de mijloace

Definitie Obligatie de mijloace

Sinonim - obligatie de prudenta si diligentaAcea obligatie in care debitorul are indatorirea de a pune in valoare toate mijloacele de care dispune si intreaga sa diligenta pentru a obtine un anumit rezultat, in favoarea creditorului. Debitorul insa nu se obliga si nu garanteaza obtinerea rezultatului repectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie de mijloace? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie de mijloace.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie de mijloace. Definitiile termenilor despre Obligatie de mijloace cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie de mijloace, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie de mijloace.