Obligatie de rezultat

Definitie Obligatie de rezultat

Sinonim - obligatie determinataAcea obligatie in care obiectul si scopul urmarite de parti sunt bine precizate, debitorul obligandu-se ca prin actiunea sau inactiunea lui sa obtina un anumit rezultat in favoarea creditorului. Prestatia este executata numai daca rezultatul la care s-a obligat debitorul a fost obtinut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie de rezultat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie de rezultat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie de rezultat. Definitiile termenilor despre Obligatie de rezultat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie de rezultat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie de rezultat.