Obligatie divizibila

Definitie Obligatie divizibila

Sinonim - obligatie conjunctaAcel raport obligational cu pluralitate de subiecte intre care creanta si datoria se divid de plin drept. Fiecare creditor poate pretinde numai partea sa din creanta si fiecare debitor este obligat sa execute numai partea sa din datorie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie divizibila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie divizibila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie divizibila. Definitiile termenilor despre Obligatie divizibila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie divizibila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie divizibila.