Obligatie facultativa

Definitie Obligatie facultativa

Acea obligatie care are ca obiect, la nastere, o singura prestatie, numai ca debitorul are dreptul de a se libera de datorie executant o alta prestatie determinata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie facultativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie facultativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie facultativa. Definitiile termenilor despre Obligatie facultativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie facultativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie facultativa.