Obligatie in solidum

Definitie Obligatie in solidum

Categoria obligatiilor in solidum se circumscrie numai la cazurile cand o persoana este chemata sa raspunda pentru prejudiciile cauzate prin fapta altuia, daca autorul faptei prejudiciabile a fost in culpa, precum si in cazul raspunderii persoanelor juridice pentru prejudiciile cauzate prin fapte ilicite savarsite de organele lor de conducere, in limitele competentelor stabilite. Debitorul tinut in solidum are drept de regres impotriva celuilalt debitor pentru intreaga plata efectuata creditorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie in solidum? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie in solidum.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie in solidum. Definitiile termenilor despre Obligatie in solidum cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie in solidum, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie in solidum.