Obligatie neafectata de modalitati

Definitie Obligatie neafectata de modalitati

Sinonim - obligatie pura si simplaIn principiu, acel raport de obligatii care are un creditor si un debitor, iar obiectul consta intr-o singura prestatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie neafectata de modalitati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie neafectata de modalitati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie neafectata de modalitati. Definitiile termenilor despre Obligatie neafectata de modalitati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie neafectata de modalitati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie neafectata de modalitati.