Obligatie pecuniara

Definitie Obligatie pecuniara

Acea obligatie care are ca obiect prestatia de a da o suma de bani. Obligatiile care au ca obiect alte prestatii, decat aceea de a da o suma de bani, se numesc obligatii de alta natura.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie pecuniara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie pecuniara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie pecuniara. Definitiile termenilor despre Obligatie pecuniara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie pecuniara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie pecuniara.