Obligatie solidara

Definitie Obligatie solidara

Acel raport obligational cu pluralitate de subiecte care pretinta particularitatea ca oricare creditor solidar poate cere plata in intregime a datoriei sau oricare debitor solidar este tinut sa execute intreaga prestatie la care are dreptul creditorul. Fac parte din obligatiile indivizibile, in sensul larg al notiunii, solidaritatea fiind o modalitate care impiedica diviziunea creantelor si datoriilor.Vezi art.1034-1056 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatie solidara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatie solidara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatie solidara. Definitiile termenilor despre Obligatie solidara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatie solidara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatie solidara.