Obligatii scriptae in rem

Definitie Obligatii scriptae in rem

Sinonim - obligatii opozabile tertilorCorespund unor drepturi de creanta si sunt, totodata, strand legate de stapanirea unor bunuri imobile de catre o alta persoana decat proprietarul lor. Vezi spre exemplu art.1441 Cod Civil.Vezi si Obligatii reale, Obligatii propter rem.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatii scriptae in rem? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatii scriptae in rem.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatii scriptae in rem. Definitiile termenilor despre Obligatii scriptae in rem cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatii scriptae in rem, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatii scriptae in rem.