Obligatiune comunala

Definitie Obligatiune comunala

Obligatiune emisa de primarii urbane sau locale pentru constituirea de imprumuturi necesare investitiilor in infrastructura locala sau pentru acoperirea unor utilitati si servicii temporare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune comunala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune comunala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune comunala. Definitiile termenilor despre Obligatiune comunala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune comunala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune comunala.