Obligatiune convertibila

Definitie Obligatiune convertibila

Obligatiune care poate fi schimbata in anumite conditii, cu un alt titlu, in general, cu o actiune sau un bon de participare, conform unei paritati si in termenele prevazute in contractele de emisiune.Pretul de conversiune se stabileste la emisiune.Raportul dintre valoarea nominala si pretul de conversiune se numeste rata de conversiune.Conversiunea produce urmatoarele efecte:- conversiune unei obligatiuni in actiuni transforma dreptul de creanta in drept de proprietate- conversiunea se poate face numai in actiuni aprobate si neemise- proprietatea detinuta de vechii actionari se dilueaza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune convertibila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune convertibila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune convertibila. Definitiile termenilor despre Obligatiune convertibila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune convertibila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune convertibila.