Obligatiune cu bon de subscriere

Definitie Obligatiune cu bon de subscriere

Obligatiuni ce grupeaza, in fapt, doua produse financiare:- pe de o parte, o obligatiune ordinara si,- pe de alta parte, un bon de subscriere de actiune sau de obligatiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune cu bon de subscriere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune cu bon de subscriere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune cu bon de subscriere. Definitiile termenilor despre Obligatiune cu bon de subscriere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune cu bon de subscriere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune cu bon de subscriere.