Obligatiune cu dobanda variabila

Definitie Obligatiune cu dobanda variabila

Obligatiune pe termen scurt, tipica pietei euro, care este purtatoare de dobanda variabila (cupon variabila).Aceasta dobanda variaza in functie de flotarea dobanzii de referinta, ca de exemplu in functie de dobanda LIBOR.De regula, reajustarea dobanzii se face la trei sau sase luni. Dobanzile sunt platite in general semestrial.Acest tip de obligatiune este larg raspandit la scara internationala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune cu dobanda variabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune cu dobanda variabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune cu dobanda variabila. Definitiile termenilor despre Obligatiune cu dobanda variabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune cu dobanda variabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune cu dobanda variabila.