Obligatiune cu fond de rascumparare

Definitie Obligatiune cu fond de rascumparare

In cazul unei asemenea obligatiuni, emitentul se obliga sa alimenteze, la anumite date, un fond din care se vor rambursa la maturizare obligatiunile respective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune cu fond de rascumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune cu fond de rascumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune cu fond de rascumparare. Definitiile termenilor despre Obligatiune cu fond de rascumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune cu fond de rascumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune cu fond de rascumparare.