Obligatiune cu optiune

Definitie Obligatiune cu optiune

Sinonim - certificat cu optiuneObligatiune insotita de un drept de a subscrie, intr-o perioada data si la un pret fixat dinainte, sub forma unei actiuni, a unui bon de participare etc., al societatii care emite imprumutul sau al unei societati inrudite. Spre deosebire de obligatiunea convertibila, certificatul de optiune dupa ce a fost detasat, titlul isi conserva caracterul de obligatiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune cu optiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune cu optiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune cu optiune. Definitiile termenilor despre Obligatiune cu optiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune cu optiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune cu optiune.