Obligatiune de casa

Definitie Obligatiune de casa

Obligatiune emisa pe termen mediu de rambursare (3-8 ani), de catre banca, in functie de nevoile sale. In unele tari creditele pentru export se finanteaza in acest mod.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune de casa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune de casa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune de casa. Definitiile termenilor despre Obligatiune de casa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune de casa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune de casa.