Obligatiune de rang posterior

Definitie Obligatiune de rang posterior

Obligatiune care permite creditelor sa-si exercite drepturile in caz de faliment al debitorilor, numai dupa satisfacerea altor creditori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune de rang posterior? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune de rang posterior.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune de rang posterior. Definitiile termenilor despre Obligatiune de rang posterior cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune de rang posterior, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune de rang posterior.