Obligatiune externa

Definitie Obligatiune externa

Titlu de credit emis de un imprumutat care este de alta nationalitate decat a tarii pe teritoriul careia functioneaza piata capitalului si unde se emit titlurile.Obligatiunile externe sunt ierarhizate in functie de certitudinea platii dobanzilor si rambursarii capitalului imprumutat. Acestea sunt: (de la cel superior in jos) AAA, AA, A, BBB, BB.Termenul obligatiunii externe poate fi:- scurt (pana la trei ani)- mijlociu (intre trei si cinci ani)- lung (peste cinci ani).Dobanda se achita anual sau semestrial. Venitul oferit de obligatiunea externa este in functie de dobanda, pretul de oferta si scadenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune externa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune externa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune externa. Definitiile termenilor despre Obligatiune externa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune externa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune externa.