Obligatiune guvernamentala

Definitie Obligatiune guvernamentala

Obligatiuni emise de guverne, avand ca scop echilibarea bugetului in caz de necesitate extrema, precum si realizarea de mari investitii de interes national.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune guvernamentala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune guvernamentala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune guvernamentala. Definitiile termenilor despre Obligatiune guvernamentala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune guvernamentala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune guvernamentala.