Obligatiune ipotecara

Definitie Obligatiune ipotecara

Obligatiune prin care imprumutul este garantat cu ipoteca pe toate activele imobiliare ale emitentului, fara a se specifica un activ imobiliar determinat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune ipotecara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune ipotecara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune ipotecara. Definitiile termenilor despre Obligatiune ipotecara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune ipotecara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune ipotecara.