Obligatiune la purtator

Definitie Obligatiune la purtator

Obligatiune individualizata printr-un numar al obligatiei (emisiei) si seria obligatiunii, si care confera drepturi persoanei care o detine. Nu contine numele titularului (investitorului), iar transmiterea se face prin simpla traditiune (inmanare, remitere), precum bancnotele.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune la purtator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune la purtator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune la purtator. Definitiile termenilor despre Obligatiune la purtator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune la purtator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune la purtator.