Obligatiune municipala

Definitie Obligatiune municipala

Obligatiune emisa de municipii pentru atragerea de imprumuturi publice necesare dezvoltarii infrastructurii utilitare de interes public in marile centre urbanistice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune municipala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune municipala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune municipala. Definitiile termenilor despre Obligatiune municipala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune municipala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune municipala.