Obligatiune nominativa

Definitie Obligatiune nominativa

Sinonim - Obligatiune nominalaObligatiune individualizata prin inscrierea pe ea a numelui detinatorului si a emitentului. Transmiterea lor se face prin cesiune de creanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune nominativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune nominativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune nominativa. Definitiile termenilor despre Obligatiune nominativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune nominativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune nominativa.