Obligatiune participativa

Definitie Obligatiune participativa

Obligatiune pentru care o parte din ceea ce se plateste posesorului sau, si anume partea variabila este in functie de anumite rezultate ale firmei emitente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune participativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune participativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune participativa. Definitiile termenilor despre Obligatiune participativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune participativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune participativa.