Obligatiune restrictiva

Definitie Obligatiune restrictiva

Obligatiune cu clauza speciala, potrivit careia emitentul se angajeaza sa nu contracteze imprumuturi aditionale pentru acelasi obiectiv, in vederea protejarii intereselor investitorului, intrucat suplimentarea cererii de imprumut pentru acelasi obiectiv ar duce la scaderea valorii lor reale la bursa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune restrictiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune restrictiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune restrictiva. Definitiile termenilor despre Obligatiune restrictiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune restrictiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune restrictiva.