Obligatiune revocabila

Definitie Obligatiune revocabila

Sinonim - Obligatiune retractabila.Obligatiune care poate fi rascumparata (retrasa din circulatie) de catre emitent inainte de data maturizarii.Aceasta contine clauze pentru protejarea intereselor emitentului, dar si clauze pentru protejarea intereselor investitorului (obligatarului).In cazul revcarii se plateste o prima de rascumparare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune revocabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune revocabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune revocabila. Definitiile termenilor despre Obligatiune revocabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune revocabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune revocabila.