Obligatiune schimbabila

Definitie Obligatiune schimbabila

Obligatiune ce lasa detinatorului posibilitatea sa schimbe titlul sau obligatar contra unei actiuni la o scadenta determinata in momentul contractului de emisiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obligatiune schimbabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obligatiune schimbabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obligatiune schimbabila. Definitiile termenilor despre Obligatiune schimbabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obligatiune schimbabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obligatiune schimbabila.