Obsolescenta produsului

Definitie Obsolescenta produsului

Depasire morala, demodare a unui produs. Aceasta este determinata atat de moda, stil – expresie a modificarii preferintelor consumatorilor, cat si de perfectionarea tehnica a produsului (standarde noi de calitate, performante functionale imbunatatite). In marketingul anumitor produse, uzura morala joaca un rol important (spre exemplu, in industria electronica sau in cea a imbracamintei, unde introducerea de noi tipuri de produse antreneaza obsolescenta anumitor sortimente – acestea nu vor mai oferi satisfactie consumatorilor, desi proprietatile lor fizice si functionale pot fi insa intacte).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Obsolescenta produsului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Obsolescenta produsului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Obsolescenta produsului. Definitiile termenilor despre Obsolescenta produsului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Obsolescenta produsului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Obsolescenta produsului.